Παρουσίαση TECNICA FORGE

Είχαμε την ευκαιρία σήμερα, να παρακολουθήσουμε στο κατάστημά μας, την παρουσίαση της νέας μπότας FORGE, της γνωστής και καταξιωμένης εταιρείας TECNICA. Η παρουσίαση έγινε από τον αντιπρόσωπο της εταιρείας στην χώρα μας, κ. Απόστολο Μπούμπα, ο οποίος ανέλυσε τις τεχνικές λεπτομέρειες του παπουτσιού, απάντησε σε ερωτήσεις και τέλος έκανε μια επίδειξη της διαδικασίας της  θερμο-αποτύπωσης.

Ο κ. Μπούμπας κατά την παρουσίαση.

Το FORGE είναι το μοναδικό μποτάκι με προσαρμόσιμη φόρμα, χάρη στην τεχνολογία C.A.S (Custom Adaptive Shape) της TECNICA. η οποία επιτυγχάνεται με την εφαρμογή θερμότητας και πίεσης, τόσο στον εσωτερικού πάτο, όσο και στο παπούτσι.

Επίδειξη της διαδικασίας.

 

Η όλη διαδικασία διαρκεί 20 λεπτά και όπως υπόσχεται η εταιρεία, προσφέρει:

  • Απόλυτη εξατομίκευση του πάτου στην περιοχή της καμάρας για απίστευτα φυσική στήριξη και σταθερότητα.
  • Σμίλευση στο τμήμα της φτέρνας ώστε να πάρει το σχήμα της, προσδίδοντας απίστευτη σταθερότητα.
  • Προσαρμογή στο τμήμα του αστραγάλου, προσφέροντας μέγιστη ικανοποίηση στον πελάτη.

Δοκιμάσαμε την διαδικασία και πρέπει να πούμε ότι μας εξέπληξε ευχάριστα! Πραγματικά το παπούτσι, μετά την διαδικασία προσαρμογής, έρχεται και αγκαλιάζει το πόδι και δίνει μια αίσθηση άνεσης και σταθερότητας.

Αυτό που μένει είναι να δούμε πώς συμπεριφέρεται το παπούτσι στην χρήση και στον χρόνο. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι άριστα και η αίσθηση που αφήνει είναι ότι φτιάχτηκε για τα δύσκολα!

www.mountainclub.gr

 

Καλάθι αγορών