Ρώτα τον ειδικό | +30 2810 220705 - 2810220702 | Δωρεάν μεταφορικά απο 70€
0
Your Cart
Ρώτα τον ειδικό | +30 2810 220705 - 2810220702 | Δωρεάν μεταφορικά απο 70€
0
Your Cart

Όροι χρήσης

Για κάθε συναλλαγή που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ μας, η γνωστοποίηση ορισμένων προσωπικών πληροφοριών από την πλευρά σας είναι προϋπόθεση. Κατά την παραγγελία ενός προϊόντος, θα σας ζητηθεί να δώσετε το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση αποστολής, τον αριθμό τηλεφώνου οικίας (ή κάθε άλλο για την εξυπηρέτησή σας), τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κ.λπ., και αν αποφασίσετε να πληρώσετε με την πιστωτική κάρτα που πρέπει να δώσετε τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της κάρτας σας.

Το mountainclub.gr, ακολουθώντας τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις, δεν θα κάνει χρήση των εν λόγω πληροφοριών για αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας. Το mountainclub.gr, σε καμία περίπτωση, δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία. Σε ειδικές περιπτώσεις, τα προσωπικά στοιχεία μπορούν να δημοσιοποιηθούν από την εταιρεία, πάντα μετά από νομικές διαδικασίες, όταν επιβάλλεται από τη Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κ.λπ.

Το mountainclub.gr, επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να ενημερώσει τους προμηθευτές του με τις στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων, οι οποίες δεν περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων. Επιπλέον, δεν είναι απαραίτητο, μπορείτε να επιλέξετε, να καταργήσετε ή να ανακαλέσετε τη χρήση ορισμένων πληροφοριών (π.χ. τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας) με τη συμπλήρωση σχετικής ηλεκτρονικής μορφής.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Οι τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%). Οι τιμές αυτές ισχύουν για προϊόντα που διατίθενται στην αποθήκη μας, ενώ το Mountainclub.gr διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές.
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητα για όλα τα προϊόντα στο site μας. Ως εκ τούτου, θα είναι εύκολο για σας να δείτε, πριν να παραγγείλετε ποια από τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας για άμεση παράδοση και ποια όχι. Παρ ‘όλα αυτά, μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή / και τηλεφώνου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος, ώστε να σας ενημερώσουμε για την πιθανή ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος από τον προμηθευτή.
Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων στις αποθήκες μας.
Εάν, λόγω των ακραίων συνθηκών (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail για να μπορέσετε να αποφασίσετε αν θέλετε ακόμα την να εκτελεστεί η παραγγελία σας.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ (ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ) /ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ/ ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
O πελάτης μπορεί να επιστέψει το προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγραφα παραλαβής (απόδειξη ή τιμολόγιο). Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους, προσέξτε να μην αλλοιώσετε την αρχική συσκευασία και να μην λείπουν τα ταμπελάκια των χαρακτηριστικών του.
Σημειώστε ότι προφανώς δεν κάνουμε δεκτά προϊόντα χρησιμοποιημένα έστω και μερικώς, μεταποιημένα ή πλυμένα. Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις, ο καταναλωτής μπορεί να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο ίσης αξίας ή να προβεί στην αγορά κάποιου προϊόντος μεγαλύτερης αξίας πληρώνοντας την διαφορά τιμής των δύο.  Το κόστος επιστροφής σε κάθε περίπτωση επιβαρύνει τον πελάτη.
Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το mountainclub.gr, κατά την απόλυτη κρίση του, θεωρήσει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

A) Πριν την αποστολή του προϊόντος

Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@mountainclub.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2810220705 / 2810220702 κατά τις ώρες 9:00-14:00 και 17:00-21:00 Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή ή 9:00-14:30 Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο.

Β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος

Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος πρέπει να τηρούνται οι προυποθέσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω περί φθορών των επιστρεφομένων προϊόντων κλπ.

Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας.

Σε κάθε επιστροφή χρημάτων υπάρχει επιβάρυνση λόγω του κόστους των μεταφορικών. Πιο αναλυτικά:

ΕΛΛΑΔΑ

  • Αν η αξία της παραγγελία σας ήταν χαμηλότερη από 70€, η χρέωση είναι 5€ για την επιστροφή του προϊόντος (μιας και έχετε ήδη πληρώσει τα μεταφορικά).
  • Αν η αξία της παραγγελίας ήταν άνω των 70€, η χρέωση είναι 10€ (λόγω διπλών μεταφορικών, 5€ για την αποστολή και επιπλέον 5€ για την επιστροφή του προϊόντος).

Η αποστολή των δεμάτων προς εμάς, πρέπει να γίνεται με την ACS Courier ή ΕΛΤΑ Courier. 
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη εταιρεία μεταφορών (εκτός της ACS), τότε το κόστος αποστολής επιβαρύνει αποκλειστικά εσάς.

Σημαντικές σημειώσεις:

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να μας στείλετε τον Τραπεζικό σας Λογαριασμό σε μορφή IBAN με email στη διεύθυνση info@mountainclub.gr.

Η επιστροφή του ποσού γίνεται εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Σε περίπτωση που ο Τραπεζικός Λογαριασμός σας, δεν ανήκει στη Eurobank ή την Τράπεζα Πειραιώς τότε τα έξοδα του εμβάσματος (προμήθεια) επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς.

Αν επιλέξετε κάποια άλλη μεταφορική εταιρεία για την επιστροφή του προιόντος, σας επιστρέφουμε πίσω όλο το ποσό της αγοράς και τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεστε αποκλειστικά εσείς.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι δεκτή η επιστροφή προϊόντος με απλό ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) ή με ΚΤΕΛ.

Προϊόντα τα οποία δεν μπορούν να επιστραφούν

Στις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων:

  • Εσώρουχα (για λόγους υγιεινής)
  • Μάσκες προσώπου (για λόγους υγιεινής)
  • Κάλτσες  (για λόγους υγιεινής)

Άρνηση παραλαβής παραγγελίας

Σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία, σας αποσταλεί και για προσωπικούς σας λόγους αρνηθείτε να την παραλάβετε κατά τη στιγμή της παράδοσης, τότε επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά έξοδα τα οποία είναι 10€ (5€ για την αποστολή της παραγγελίας από εμάς πρός εσάς και 5€ για την επιστροφή της παραγγελίας από εσάς πρός εμάς).

Θα ειδοποιηθείτε για τα παραπάνω, με email ή SMS.

ΕΥΘΥΝΗ – Επιστροφή Λόγω Ελαττωματικού Προϊόντος

Το mountainclub.gr, δεν ευθύνεται για τυχόν ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Ωστόσο, σε περίπτωση που βρεθεί ένα ελαττωματικό προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@mountainclub.gr αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας καθώς και το ελάττωμα που εντοπίσατε (θα ήταν ιδιαίτερα βοηθητικό στην επικοινωνία σας να επισυνάψετε φωτογραφίες της ελαττωματικής περιοχής εφόσον το ελάττωμα είναι εμφανές). Η παραπάνω επικοινωνία θα πρέπει να γίνει εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από εσάς. Έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε και να πάρετε ένα άλλο ή να σας επιστρέψουμε τα χρήματα πίσω χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση παράδοσης. Το mountainclub.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο στην περίπτωση ηλεκτρονικής επίθεσης από hackers με σκοπό την κλοπή προσωπικών στοιχείων χρηστών, αλλά αν συμβεί κάτι τέτοιο, οι χρήστες πιστωτικών καρτών διασφαλίζονται μιας και στο σύστημα δεν αποθηκεύεται ο κωδικός CVV των καρτών.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το mountainclub.gr παρέχει στους χρήστες πληροφορίες σχετικά με νέα προϊόντα, ειδικές προσφορές που μπορεί να υπάρχουν, οικισμοί πληρωμής κλπ με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων σε e-mail σας. Το mountainclub.gr, δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Όλοι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να σταματήσετε να λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα πληροφοριών.
ΤΡΟΠΟΠΟΊΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ
Το mountainclub.gr, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.
ΝΟΜΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του mountainclub.gr, διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο Προστασίας των Καταναλωτών (Ν 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά μακρινό πωλήσεων.