fbpx

Καλάθι

Όροι χρήσης

Για κάθε συναλλαγή που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ μας, η γνωστοποίηση ορισμένων προσωπικών πληροφοριών από την πλευρά σας είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Κατά την παραγγελία ενός προϊόντος, θα σας ζητηθεί να δώσετε το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση αποστολής, τον αριθμό τηλεφώνου οικίας (ή οποιοδήποτε άλλο για την εξυπηρέτησή σας), διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κλπ, και αν αποφασίσετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να δώσετε τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της κάρτας σας.

Το mountainclub.gr, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις, δεν θα κάνει χρήση των εν λόγω πληροφοριών για οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Το mountainclub.gr, σε καμία περίπτωση, δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία. Σε ειδικές περιπτώσεις, τα προσωπικά στοιχεία μπορεί να δημοσιοποιηθούν από την εταιρεία, πάντα μετά από νομικές διαδικασίες, όταν επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κ.λπ.

Το mountainclub.gr, επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να ενημερώνει τους προμηθευτές του με στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων, οι οποίες δεν θα περιέχει προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων. Επιπλέον, όποτε είναι απαραίτητο, μπορείτε να αλλάξετε, να καταργήσετε ή να ανακαλέσετε τη χρήση ορισμένων πληροφοριών (π.χ. αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας) με τη συμπλήρωση σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Οι τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%). Οι τιμές αυτές ισχύουν για προϊόντα που διατίθενται στην αποθήκη μας, ενώ το Mountainclub.gr διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές.
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητα για όλα τα προϊόντα στο site μας. Ως εκ τούτου, θα είναι εύκολο για σας να δείτε, πριν να παραγγείλετε ποια από τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας για άμεση παράδοση και ποια όχι. Παρ ‘όλα αυτά, μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή / και τηλεφώνου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος, ώστε να σας ενημερώσουμε για την πιθανή ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος από τον προμηθευτή.
Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων στις αποθήκες μας.
Εάν, λόγω των ακραίων συνθηκών (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail για να μπορέσετε να αποφασίσετε αν θέλετε ακόμα την να εκτελεστεί η παραγγελία σας.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ/ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ 
O πελάτης μπορεί να επιστέψει το προϊόν εντός 20 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγραφα παραλαβής. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις, ο καταναλωτής μπορεί να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο ίσης αξίας ή να προβεί στην αγορά κάποιου προϊόντος μεγαλύτερης αξίας πληρώνοντας την διαφορά τιμής των δύο.  Το κόστος επιστροφής σε κάθε περίπτωση επιβαρύνει τον πελάτη.
Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το mountainclub.gr, κατά την απόλυτη κρίση του, θεωρήσει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.
ΕΥΘΥΝΗ
Το mountainclub.gr, δεν ευθύνεται για τυχόν ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Ωστόσο, σε περίπτωση που βρεθεί ένα ελαττωματικό προϊόν, έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε και να πάρετε ένα άλλο (επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται) χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση παράδοσης. Το mountainclub.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο στην περίπτωση ηλεκτρονικής επίθεσης από hackers με σκοπό την κλοπή προσωπικών στοιχείων χρηστών, αλλά αν συμβεί κάτι τέτοιο, οι χρήστες πιστωτικών καρτών διασφαλίζονται μιας και στο σύστημα δεν αποθηκεύεται ο κωδικός CVV των καρτών.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το mountainclub.gr παρέχει στους χρήστες πληροφορίες σχετικά με νέα προϊόντα, ειδικές προσφορές που μπορεί να υπάρχουν, οικισμοί πληρωμής κλπ με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων σε e-mail σας. Το mountainclub.gr, δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Όλοι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να σταματήσετε να λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα πληροφοριών.
ΤΡΟΠΟΠΟΊΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ
Το mountainclub.gr, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.
ΝΟΜΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του mountainclub.gr, διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο Προστασίας των Καταναλωτών (Ν 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά μακρινό πωλήσεων.